2015 m. sausio 20 d., antradienis

Naujoji kolekcija - Valencia

Dauguma Jūsų jau tikriausiai spėjote apžiūrėti Diavolesa.com kolekciją - Valencija. Didžiuojamės galėdami Jums pristatyti kokybe bei subtilumu ir originalumu pasižyminčią drabužių liniją. Valencija drabužiai - patogūs, originalūs, o juos įsigyti galite įvairių dydžių. Kolekcija buvo kuriama ir bus nuolat atnaujinama atsižvelgiant į naujausias mados tendencijas.

Valencia suknelės


Šioje kolekcijoje rasite įvairių modelių suknelių: nuo klasikinių ar puošnių iki laisvalaikio ar sportinio stiliaus. Pavyzdžiui, šios smėlio laikrodžio siluetą primenančios Valencia suknelės - labai patogios, tinkamos vilkėti kasdien, o taip pat jau pamėgtos Diavolesa.com klienčių.



Megztukai ir džemperiai


Žiema Lietuvoje - pagalvojus, nupurto šaltukas, tiesa? :) Būtent dėl to Valencia drabužių kūrimo metu didelis dėmesys skiriamas šilumą ir jaukumą teikiančiai aprangai - megztukams bei džemperiams. Kai kurie megztukai išsiskiria mezgimo technika, pavyzdžiui, išmezgamos pynės ir kiti raštai. Tačiau taip pat parenkamos jaunatviškos, gyvos ir "skanios" spalvos: mėtinė, kreminė, persikų, koralų ir kt.



Kviečiame apžiūrėti šiuos drabužius bei visą Valencia kolekciją čia:
www.diavolesa.com/85-valencia




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą