2015 m. sausio 28 d., trečiadienis

Karščiausia naujiena - originalios Mi Pac kuprinės!


Šiandien internetinėje parduotuvėje Diavolesa.com jau galite įsigyti originalias kuprines, kurias sukūrė visame pasaulyje garsios firmos "Mi Pac" dizaineriai ir technikai.

Mi Pac - tai kompanija, reprezentuojanti gyvą kūrybiškumą, kuris atsiskleidžia visose kuprinių, sportinių krepšių, piniginių bei kosmetinių kolekcijose. Patys Mi Pac atstovai teigia, jog kuriant kolekcijas atsižvelgiama į žmogaus individualumą bei poreikį jį išreikšti. Būtent dėl to kuprinių ir kitų aksesuarų kolekcijos kuriamos renkantis madingiausias sezono spalvas, medžiagas bei raštus ar marginimo būdus. Mi Pac didžiuojasi galėdami pristatyti patobulinto dizaino bei naujų spalvų, medžiagų aksesuarus merginoms ir vaikinams kiekvieną naują sezoną.

Klasikinis Mi Pac kuprinių modelis


Tikra Mi Pac klasika tapo šis kuprinės modelis. Jos "signature look" yra šiek tiek išsikišusi priekinė kišenėlė. Ji taip pat yra aukščiau nei kuprinės dugnas, todėl kišenėlėje esančios smulkmenos bus visiškai saugios, kai padėsite kuprinę dugnu ant žemės. Nepaisant to, kad kuprinė atrodo miela ir nedidelė, ji iš tiesų labai talpi bei patogi. Kuprinę galite naudoti tiek mokyklos ar studijų reikmėms, tiek laisvalaikiui.


Naujasis Maxwell modelis


Maxwell - tai naujiena, kurią Mi Pac pasiūlė šių metų Pavasario / Vasaros 2015 kolekcijoje. Maxwell kuprinės kišenėlė šiek tiek mažesnė, tačiau tęsiasi per visą kuprinės apačią. Pati kuprinė, lyginant su klasikine Mi Pac kuprine, yra didesnė - į kuprinę telpa daugiau. Į šią kuprinę galima įdėti aukštesnius daiktus (knygas, segtuvus, sąsiuvinius), nes kuprinė Maxwell keliais centimetrais lenkia klasikinę kuprinę.

Apžiūrėkite visas Mi Pac kuprines bei išsirinkite saviškę čia: www.diavolesa.com/35-kuprines

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą