2014 m. gruodžio 17 d., trečiadienis

Pašnekesiukas: interviu su Gabriela Grębska

Rubrika "Pašnekesiukas" - galimybė sužinoti daugiau apie įdomias ir žinomas asmenybes, jų gyvenimo būdą. Šį kartą kalbiname garsią mados ir gyvenimo būdo tinklaraščio "Spalvota Siela" rašytoją Gabriela Grębska.

Trumpas pašnekesiukas su Gabriela vyko virtualioje erdvėje, tačiau labai tikimės kada nors jį pakartoti ir gyvai. Tinklaraščio "Spalvota Siela" rašytoja su mumis kalbėjo anglų kalba, tačiau interviu Jūsų patogumui pateikiame lietuviškai. Linkime gero skaitymo, o po įrašu prašome komentuoti ir reikšti nuomonę apie blogą, jo turinį ir visa kita - lauksime!

Sveika, Gabriela, malonu, kad sutikai pasikalbėti. Vedami didžiulio smalsumo skubame užduoti pirmąjį klausimą. Taigi,  puikus metas pradėti galvoti apie pirkinius, gelbėsiančius šalčių metu. Tavo nuomone, kas yra Rudens / Žiemos 2014 "must-have"?

Be abejonių "must-have" yra: juodi aulinukai su kulnu, šiltas, pageidautina - vilnonis - paltas, masyvus ir šiltas šalis, šiltos odinės pirštinės, Emu batai ir patogi parka.

O dabar garsusis klausimas, dažnai užduodamas interviu su fashionistomis metu: jei tektų keliauti į negyvenamą salą, ką pasiimtum su savimi?

Be abejonių, pasiimčiau daug maisto, reikiamų drabužių, fotoaparatą ir žinoma - gerą kompaniją!

Ar galėtum parodyti savo mylimiausius drabužių derinius (angl. looks), kuriuos teko pastebėti 2014 metais?

Gabriela atsiuntė šių derinukų nuorodas iš lookbook.nu puslapio:







<- Originalus Gabrielos stilius atsiskleidžia kiekvienos fotosesijos metu.

Šaunu, dėkojame už atsakymą. :) Šaltojo sezono metu yra magiškas laikas, vadinamas Kalėdomis. Kai kurie iš mūsų jau pradėjome galvoti apie kalėdines dovanėles artimiesiems. Tavo nuomone, kokia dovana būtų stilinga? Ir kas galėtų padaryti dovaną stilinga?


Manau, kad geriausia būtų dovanoti gerų bei pasaulyje pripažintų ženklų kosmetikos. Taip pat siūlyčiau dovanoti mėgstamus kvepalus. Manau, kad laikrodžiai ir aukso spalvos papuošalai taip pat būtų stilinga bei gera dovana.
<- Šį derinuką Gabriela pavadino "kasdieniu" ("Everyday").

Kuriuos dalykėlius iš www.diavolesa.com pavadintum tikrais perliukais, vertais tavo dėmesio? 

Gabriela atsiuntė tris jai labiausiai patinkančių prekių nuorodas. Tai baltos spalvos raštuotas džemperis, megztukas "Roses" (rausvas) ir Diavolesa.com naujiena - ilgos kojinės "Play Warm" (bordo spalvos).

Dėkojame Gabrielai už atsakymus bei patarimus ir lauksime kitos progos pasišnekučiuoti! :)









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą