2014 m. vasario 26 d., trečiadienis

Must have - kojinaitės virš kelių!

Sveikos, skaitytojos! Norėčiau Jus supažindinti su nauja blogo rubrika - "Must have!" :) Rubrikos tikslas yra atskleisti konkretaus drabužio, aksesuaro ar tam tikro modelio batų suderinamumą su kitomis aprangos detalėmis. Apžvelgdama mados blogerių kuriamus įvaizdžius, pasiūlysiu Jums paprastų aprangos detalių suderinamumą. Be abejo, bus daug nuotraukų ir komentarų. O kad būtų dar smagiau - po blogo įrašu komentuokite bei diskutuokite ir Jūs! Man labai svarbi kiekvienos iš Jūsų nuomonė. ;)

Kojinaitės virš kelių - šiuo metu vienas iš "must-have" dalykėlių. Pažiūrėkime, kaip jos derinamos šaltuoju metų laiku.












Taigi, kojinaitės virš kelių dažniausiai mūvimos derinant jas prie sijonėlio ar šortų. Be abejo, šaltukas verčia nepamiršti pėdkelnių, tačiau jos nesugadina kuriamų įvaizdžių grožio. Populiariausios yra juodos spalvos ir plonos medžiagos kojiniatės. Tačiau kartais pastebimos ir baltos ar burgundiškojo vyno spalvų kojinaitės.


Atvirkščiai - sukuriamas savitas kojinaičių ir pėdkelnių ansamblis. 
Kojinaitės virš kelių mėgstamos ir kaip pėdkelnių pakaitalas kalbant apie pobūvius viduje. Pažiūrėkime, kaip fashionistos derina kojinaites, kai šaltą žiemą tenka didžiąją laiko dalį praleisti viduje.





Kojinaitės padeda suspindėti ir meniško pobūdžio fotosesijose.






Na, o šiltesniuoju metų laikotarpiu - pavasarį ar saulėtomis rudens dienomis - kojinaitės sulaukia itin daug dėmesio ir mados blogerės naudoja jas kaip daugelio drabužių derinukų puošmena ar net pagrindiniu akcentu!














Ir pagaliau vasarą, kuomet karštas dienas pakeičia vėsesni vakarai, o festivalių sezonas - atidarytas, kojinaitės ir vėl pasitarnauja kuriant išskirtinius drabužių derinukus! :)





















Turime būti dėkingos ilgų kojinaičių nešiojimo pavyzdžiu tapusiomis mados blogerėmis, kurios įrodė, jog ilgos kojinaitės nebėra vien pankuojančių merginų nuosavybė - dabar jomis puošiasi net ir subtilaus stiliaus šalininkės!

Gražuolės kojinaitės virš kelių gali tapti ir Tavo geriausiomis draugėmis. :) Derink jas su šortukais, pūstais sijonėliais, suknelėmis bet kuriuo metų laiku, kurk novatoriškus arba vintažo įvaizdžius ir nebijok išsiskirti iš minios!

Šaltiniai: lookbook.nu , weheartit.com , pinterest.com .

2 komentarai:

  1. Dabar pastebėjau labai madingos kojinės virš kelių. Man tai asmeniškai labai gražiai atrodo, jei žinoma nėra peržengta vulgarumo riba :) Šiose nuotraukose man atrodo super :)

    AtsakytiPanaikinti