2013 m. rugsėjo 11 d., trečiadienis

Diavolesa.com naujiena - aksesuarai telefonams!

Diavolesa.com paruošė Jums intriguojančią naujieną - aksesuarų liniją telefonams!


Telefonas - prietaisas, kurį naudojame kasdien, o kai kurie turbūt net neįsivaizduojame dienos be jo. Tad kodėl ši mūsų mylima susisiekimo priemonė turėtų būti su nuobodžia juoda, pilka ar balta nugarėle?.. Kurkite savo originalų stilių bei atskleiskite asmenybę pasirinkdami telefono aksesuarą, kuris geriauiai atspindi Jus!


"Actekų raštai ir galaktika"


Pirmoji Diavolesa.com telefonų nugarėlių - dangtelių kolekcija vadinasi "Actekų raštai ir galaktika". Šiai šeimai priklauso keletas panašios tematikos telefonų nugarėlių dangtelių. Jie skiriasi spalvomis, raštais bei pagrindiniais, centre vaizduojamais ženklais: begalybės ženklas, kryžius, ūsai, trikampis, inkaras, inkaras-ūsai






Naujoji Diavolesa.com skiltis - "Įrenginiams"


Naujojoje skiltyje "Įrenginiams" išskyrėme šiuos aksesuarus telefonams ir kitiems įrenginiams. Telefonų aksesuarai suskirstyti į stambias telefonų gamintojų grupes: Samsung, Apple, HTC ir kt. Todėl rasti Jūsų telefonui tinkamą modelį labai lengva. Jei vis dėlto Jums nepavyksta rasti savo modelio tarp daugelio kataloge minimų telefonų modelių, paprasčiausiai susisiekite su mumis paspaudę mygtuką "Turite klausimų?", ir mes Jums atsakysime, ar turime Jums reikalingo modelio telefono aksesuarą. :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą